Wat is inbranden van een barbecue?
Barbecues worden meestal gemaakt van roestvrijstaal. Voor smoker barbecues is gietijzer (makkelijk te herkennen aan
jun
Waar zet ik de barbecue neer?
Buiten. Dat lijkt logisch, maar er zijn nog altijd mensen die bij slecht weer de
jun
Kan ik direct aan de slag?
De meeste barbecues worden als platverpakking in een doos geleverd en dat impliceert doorgaans dat
jun
There Are No Beans In Chili
Chili (voluit chili con carne) is een barbecuegerecht pur sang uit de regionale Amerikaanse keuken
jun
Kan ik op z’n Amerikaans barbecueën?
Natuurlijk, maar als je recepten voor de barbecue gaat zoeken in Amerikaanse kookboeken of op
jun
Wat is dat rode vocht in vlees?
Sommige mensen eten hun vlees liever niet rood van binnen omdat zij veronderstellen dat deze
jun
Wanneer is vlees gaar?
Wat de één gaar vindt, beschouwt de ander als rauw. In restaurants hanteert men standaarduitdrukkingen
jun
Wat is bereiden?
Voedselbereiding is het verwerken van grondstoffen in een voor menselijke consumptie geschikte toestand. Dat doen
jun
Wat is rook?
De karakteristieke eigenschappen van barbecue worden verkregen door rook. Maar wat is dat eigenlijk? Rook
jun