Wat is inbranden van een barbecue?

Barbecues worden meestal gemaakt van roestvrijstaal. Voor smoker barbecues is gietijzer (makkelijk te herkennen aan

Waar zet ik de barbecue neer?

Buiten. Dat lijkt logisch, maar er zijn nog altijd mensen die bij slecht weer de

Kan ik direct aan de slag?

De meeste barbecues worden als platverpakking in een doos geleverd en dat impliceert doorgaans dat

There Are No Beans In Chili

Chili (voluit chili con carne) is een barbecuegerecht pur sang uit de regionale Amerikaanse keuken

Kan ik op z’n Amerikaans barbecueën?

Natuurlijk, maar als je recepten voor de barbecue gaat zoeken in Amerikaanse kookboeken of op

Wat is dat rode vocht in vlees?

Sommige mensen eten hun vlees liever niet rood van binnen omdat zij veronderstellen dat deze

Wanneer is vlees gaar?

Wat de één gaar vindt, beschouwt de ander als rauw. In restaurants hanteert men standaarduitdrukkingen

Wat is bereiden?

Voedselbereiding is het verwerken van grondstoffen in een voor menselijke consumptie geschikte toestand. Dat doen

Wat is rook?

De karakteristieke eigenschappen van barbecue worden verkregen door rook. Maar wat is dat eigenlijk? Rook

Wat is vuur?

In deze blog heb ik het regelmatig over vuur. Maar wat is vuur nu eigenlijk?